Karakteristiek voor mijn stijl

Ik fotografeer veel buiten en gebruik de omgeving daarbij graag als decor. De ene keer is dat een ruige slootwal vol wuivend riet en de volgende keer is het juist een bijzondere kleur of de mooie speling van het licht die de sfeer bepaald.
Ook bij studiofoto’s ga ik creatief om met licht, vormen en de mogelijkheden van mijn apparatuur waardoor verrassende foto’s ontstaan. Geen standaard beelden maar foto’s met een twist!
Hoewel ik een voorliefde heb voor het fotograferen van mensen, maak ik toch ook graag uitstapjes naar andere onderwerpen. Bekijk maar eens de series ‘Beeldspraak’ en ‘Waterballet’. Deze zijn te vinden onder het kopje Series. Maar je kunt me ook inhuren om je bedrijf professioneel in beeld te brengen.
Waar ik ook ben, wat ik ook fotografeer, karakteristiek voor mijn stijl blijft dat ik altijd op zoek ga naar iets onverwachts of een bepaalde speelsheid in het beeld.

Werkwijze en tarieven

Omdat geen opdracht hetzelfde is, hanteer ik geen standaard tarievenlijst.
Ik hoor graag eerst persoonlijk van je wat je wilt en verwacht van mij. Vervolgens zal ik jouw wensen combineren met mijn creativiteit en geef je dan een prijsopgave. De prijs wordt o.a. bepaald door het aantal te leveren beelden, tijd voor de shoot, tijd voor de nabewerking, eventuele reistijd etc. Neem gerust contact met me op om samen vrijblijvend eens van gedachten te wisselen! Dat kan via deze pagina.
Ter indicatie: Mijn uurtarief is €90,- per uur (ex btw).

Vanaf hier laat ik mijn werk graag verder voor mij spreken!

Tot ziens,
Kim Haaxma